Referenties

“Snel, correct. Tot op het bot”
Ann Magnus, Sales Manager at Magnus Business Gift

“Al meer dan tien jaar hebben de experts van Sub Rosa vakkundig advies en begeleiding gegeven aan AD International inzake juridische aangelegenheden met betrekking op zijn Europese en mondiale relaties met klanten en leveranciers. Wanneer conflictsituaties onze bedrijfsontwikkeling, ambities en belangen bedreigden, werden ze met deskundige kennis en visie geanalyseerd en succesvol veiliggesteld en verdedigd.”
Omer Wesemael, AD International

“We zijn zeer tevreden van Sub Rosa, het is een dynamisch kantoor waar je op kan rekenen. De raadsmannen en -vrouwen denken met je mee zodat ook preventief goede resultaten gehaald worden. Maar wat nog mooier is, we hebben samen een nieuwe doctrine uitgebouwd en mogen echt wel tevreden zijn want alle procedures tot nu toe hebben we gewonnen en dat is door hun nooit aflatende inzet en instinct om mee te speuren naar bewijzen.”
Catherine Lenaerts, Directeur vzw FEBELAUTO

"Ik raad Sandra Gobert en haar collega's van Sub Rosa ten zeerste aan. Naast Sandra's expertise op het gebied van handels- en ondernemingsrecht, distributierecht, contracten en insolventieproblemen, is ze buitengewoon georganiseerd, betrouwbaar en discreet. Zij en haar collega's van Sub Rosa hebben mijn hoogste waardering."
Patricia Laureys, Logistic Consultant - Process Engineer

"Ik had een grondige expertise nodig in internationale juridische handelszaken om me te helpen met een zeer delicate en complexe zakelijke opportuniteit. Sandra's analyse, aanpak en uitvoering was cruciaal om mijn juridische uitdaging met succes op te lossen."
Bert Verelst, Business Development Manager bij AcceptEmail & INFORM

"Ik heb al veel voorbeelden van haar talent gezien en ben al heel lang onder de indruk van haar toewijding en werkethiek. Ondanks de druk van deadlines is ze in staat om met succes verzoeken in te willigen. Haar ondernemerstalent is een van haar belangrijkste sterktes... Ik beveel Sandra Gobert en het advocatenkantoor ten zeerste aan."
Leona Deneve, GM bij Beauty Event, een afdeling van AGENCY