Voorstelling

Al meer dan 10 jaar heeft het advocatenkantoor SUB ROSA LEGAL zich gespecialiseerd in juridische dienstverlening, op maat van bedrijven en ondernemers.

Uitgaande van de specifieke situatie van elke klant, wil ons multidisciplinair team waarde creëren door de rationalisatie, de verbetering en de bescherming van zijn organisatie.

Alhoewel voorrang gegeven wordt aan preventieve actie en onderhandeling, ondersteunt SUB ROSA LEGAL zijn klanten bij al hun initiatieven, zowel op de Belgische markt als in het buitenland.

Cabinet d'avocats Bruxelles_Advocatenkantoor Brussel


Een advocatenkantoor dichtbij

SUB ROSA LEGAL is geografisch ideaal gelegen in het hart van Brussel en heeft regionale kantoren in Vlaanderen en Wallonië.

Wij geven de voorkeur aan direct contact met onze klanten voor een goed begrip en een betere kennis van de dossiers. We staan onze klanten ook bij tijdens onderhandelingen en vergaderingen.

Onze structuur op mensenmaat maakt het mogelijk om hoge kwaliteit te leveren op zo kort mogelijke termijn en tegen concurrerende uurtarieven.

Voor de Belgische en Europese markten

Ons team bestaat uit meertalige medewerkers die perfect de nationale talen beheersen en de Belgische markt kennen.

Dankzij een Frans-Belgische samenwerking van meer dan tien jaar is SUB ROSA LEGAL ook de ideale gesprekspartner voor Belgische of Franse bedrijven die zich respectievelijk in Frankrijk of in België willen vestigen.

SUB ROSA LEGAL is lid van het internationale netwerk G.E.I.E. Law Link en beschikt aldus over betrouwbare correspondenten om alle grensoverschrijdende en Europese juridische behoeften te beantwoorden.

In samenwerking met verschillende experten (gespecialiseerde advocaten, fiscalisten en accountants, verzekeringsmakelaars, makelaars in onroerend goed, professionele netwerken, vertegenwoordigers van de overheid ...) biedt ons advocatenkantoor aan buitenlandse bedrijven een hefboom om toegang te krijgen tot de Belgische markt.