Handelshuurovereenkomst korte duur (NL) Bekijk groter

Handelshuurovereenkomst korte duur (NL)

69,99 € incl. btw

In het Belgisch Staatblad van 9 mei 2019 werd een ordonnantie gepubliceerd van het Brussels Gewest houdende de handelshuur van korte duur. Deze nieuwe regels zijn van toepassing vanaf 19 mei 2019 en worden opgelijst in volgend artikel van onze blog: https://www.sub-rosa.be/nl/blog/nieuw-korte-handelshuurovereenkomsten-voor-brDergelijke handelshuurovereenkomsten van korte duur zijn er om tegemoet te komen aan de pop-up stores die maar een kort 'leven' leiden.

Dit document bevat dus een template voor en handelshuurcontract van korte duur om de oprichting van dergelijke winkels te vergemakkelijken.

Meer details

- +

Om deze overeenkomst te kunnen gebruiken, voldoet het om een account aan te maken, een van de beveiligde betalingsmethodes te gebruiken en het document te downloaden.

Dit document zal de template bevatten voor de handelshuurovereenkomst van korte duur dewelke u vervolgens a.d.h.v. de instructies gemakkelijk kan invullen.

Indien u vragen heeft over dit document of uw zaak een meer gepersonaliseerde behandeling vereist, staan de advocaten van SUB ROSA LEGAL steeds ter uwer beschikking.

Andere beschikbare documenten